Vinedos Ruiz Jimenez

0 produkter

Vores charmerende vinhus fra Rioja. Her går man back to nature! I 1998 blev en drøm om at lave vin til virkelighed, og i 15 år har de arbejdet med økologiske principper i vinmarken. De har fuld kontrol fra høst til at vinen kommer på flaske. Deres mål ...

Vores charmerende vinhus fra Rioja. Her går man back to nature! I 1998 blev en drøm om at lave vin til virkelighed, og i 15 år har de arbejdet med økologiske principper i vinmarken. De har fuld kontrol fra høst til at vinen kommer på flaske. Deres mål er at tage hånd om og respektere naturen under hele processen.

De fem grundpiller:

FIRE
Wine elaborated with passion, initiative and energy. FIRE. Present in the character and creation of our wines.

AIR
All this with the energies of AIR, purifier, life, biodiversity; the guarantee of the balance of all ecosystems.

TEAM
To shape the 4 elements, the fifth element comes into play our team, people who make possible the elaboration and creation of our wines.

WATER
Vertebral element, purifier, responsible for life cycles. It is part of everything: us, plants and is also, part of the wine we make.

EARTH
For this creation, we need a base, EARTH, climate and soil, fundamental for the growth and development of the vineyards, lands carefully treated to achieve the highest quality.

Vi fører deres vin serie Paisajes Embotellados, som er deres mest afslappet vine i et moderne og farve fuld udstyr. Navnet betyder landskab i en flaske, deres mål er en refleksion om at deres landskab og miljø er i en flaske. Så luk øjnene og nyd disse vine, deres aromaer og smagen vil tage dig tilbage til naturen, en duft a skov og prærie.

Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.