Vinícola Priorat

0 produkter

Det er ikke let at finde vine fra Priorat til en overkommelig pris. De steder hvor det nogle gange er muligt er blandt de kooperativer man finder rundt omkring i regionen. Nogle har et blakket ry, hvor andre står med det nyeste udstyr, og med en druemasse der gør at den vin der ...

Det er ikke let at finde vine fra Priorat til en overkommelig pris.

De steder hvor det nogle gange er muligt er blandt de kooperativer man finder rundt omkring i regionen. Nogle har et blakket ry, hvor andre står med det nyeste udstyr, og med en druemasse der gør at den vin der kommer ud derfra, er af høj kvalitet.

Vi har fundet Vinicola Priorat, som er det største, og med deres 210 Hektar vin dækker de 10% af vinproduktionen i Priorat. I kooperativet er der 140 familier, og de har eksisteret siden 1917. En stor del af deres 500 hektar er dækket af flotte gamle oliventræer.

De har flere forskellige brands. Det, vi er faldet for, er der, hvor de har fornyet sig, og laver vine på enkelte druer, og ikke lagrer vinene på fad. Vi har kastet vores kærlighed over Jordi Miro og hans fantastiske vine fra området.

Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.