2019

Borgogno Barolo DOCG

10998

Ikonisk Barolo: Rubinfarvet, frugtig, krydret, elegant, harmonisk.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
695,00 kr. InStock
Smagenoter

Anis

Kirsebær

Lertøj

Anis
 Kirsebær
 Lertøj

Fra Barolo til bordet: En rubinrød italiensk perle

100% håndhøstet kvalitets Nebbiolo fra fem forskellige historiske vinmarker i Barolo-kommunen. Efter Nebbiolo-druerne til denne ikoniske italienske rødvin er blevet høstet, tages de med retur til vinkælderen, hvor de afstilkes og knuses. Spontan gæring følger i store betontanke i 15 dage ved 28-28 grader. Vinen kommer derefter på egetræsfade, hvor den ældes i mere end 24 måneder, før den bliver tappet og kommer på flaske.

Smagsprofil og aroma i Borgognos Barolo

Borgognos Barolo viser en flot rubinfarvet rødvin med granatfarvede highlights. Der er masser af friske røde frugter og krydrede hints i næsen. Syren er behagelig og bringer en flot friskhed. Tanninerne i rødvinen er elegante og velintegrerede, hvilket giver en harmonisk og balanceret smagsoplevelse.

Barolo-regionens unikke karakter

Denne vin er et fremragende eksempel på, hvad Barolo-regionen kan tilbyde. Den komplekse smagsprofil gør den til en favorit blandt vinelskere, der søger dybde og karakter i deres vine. Borgognos Barolo er kendt for sin evne til at udvikle sig over tid, hvilket betyder, at den kan gemmes i mange år og stadig forbedre sin smag.

Madparring med italienske kødretter

Det oplagte og måske mest perfekte mad-match til Borgognos Barolo vil selvfølgelig være traditionelle italienske kødretter, men derudover vil en god kraftfuld gullasch også være et godt bud! Et godt stykke oksekød, såsom Angus eller Wagyu, vil også komplementere Borgognos Barolo smukt. Vinen kan også nydes alene, hvor dens komplekse smagsnoter virkelig kan komme til deres ret.

En oplevelse af dedikation og passion

Borgognos Barolo er ikke bare en vin; det er en oplevelse. Fra den omhyggelige håndhøstning af druerne til den lange ældningsproces på egetræsfade, er hver eneste flaske et vidnesbyrd om dedikation og passion for vinfremstilling. Denne vin er ideel til særlige lejligheder eller som en gave til en vinelsker, der vil sætte pris på dens finesse og dybde.

God til

Fyld Kælderen

Sommerhus

Big Spender

Feinschmecker

Årgang
2019
Oprindelsesland
Italien
Region
Piemonte
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14%
Producent
Borgogno
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.