2020

Paso a Paso Red Blend

10746

Kompleks argentinsk vin med Malbec og Bonarda.

Køb 12 stk. og spar 10%

På lager
210,00 kr. InStock
Smagenoter

Blomme

Kirsebær

Blomme
 Kirsebær

Et højt spil: Malbec og Bonarda i perfekt harmoni

Her har de gode venner fra Paso a Paso fundet to vinområder, hvor de synes, at henholdsvis Malbec og Bonarda trives bedst. Malbec’en (50%) er fra Perdriel i Luján de Cuyo. Det er et af de bedste områder for Malbec, godt oppe i højden, ca. 700 meter, i et næsten ørkenlignende område med frisk smeltevand fra Andesbjergene.

Bonarda i Uco Valley

Bonarda’en er fra Uco Valley, hvor vi kan komme helt op i 1200 meters højde. Området er en del køligere end resten af Mendoza. Her trives Bonarda rigtig godt, selvom den er langt væk fra sit hjemland, Savoie i Frankrig. Kombinationen af disse to druer skaber en vin, der er både kompleks og harmonisk.

Smagsprofil af Red Blend

Denne flotte kombination af Malbec, som giver en mørk lilla farve, brombær, tobak og krydderier til vinen, og Bonarda’en, som er et fyrværkeri af bløde tanniner og modne frugter såsom solbær og kirsebær, gør, at vinen er utrolig blød og drikkevenlig på den gode måde. Det er en vin, der både kan nydes alene og sammen med mad.

Naturlig vinfremstilling uden sulfitter

Vinen er lavet så naturligt som muligt. Den er fremstillet med vinens egen naturgær, har ikke været på fad, er ufiltreret, og der er ikke tilsat sulfitter. Dette giver en autentisk smagsoplevelse, hvor druernes naturlige karakter virkelig kommer til sin ret.

Tradition og modernitet i Paso a Paso Red Blend

Paso a Paso har med denne Red Blend formået at skabe en vin, der både er traditionel og moderne. Den repræsenterer det bedste fra to verdener og viser, hvordan forskellige terroirs kan komplementere hinanden. Det er en vin, der vil appellere til både nybegyndere og erfarne vinelskere.

Argentinsk vin i verdensklasse

Med sin dybe farve og komplekse smagsprofil er denne Red Blend et fremragende eksempel på, hvad argentinsk vin kan tilbyde. Det er en vin, der er værd at udforske og nyde i godt selskab.

God til

Festival

Hverdagshygge

Midtlivskrise

Spontanitet

Druer
Malbec
Årgang
2020
Oprindelsesland
Argentina
Region
Mendoza
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
13,5%
Producent
NOW Argentina
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.