Rondinella

4 produkter

En rød druesort, der oprindeligt stammer fra Norditalien, primært Veneto-regionen. Den spiller en afgørende rolle i produktionen af flere berømte italienske vine, såsom Valpolicella, Amarone og Bardolino. Her er nogle nøgletræk ved ...

Massimago Amarone della Valpolicella DOCG "Conte Gastone" - ØKO
Massimago Amarone della Valpolicella DOCG
Anis Øko Kirsebær Lertøj Læder

Massimago Amarone della Valpolicella DOCG "Conte Gastone" - ØKO

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
645,00 kr. InStock
Massimago Marchesa Valpolicella DOC "Duca Fedele" - ØKO
Massimago Marchesa Valpolicella DOC
Anis Øko Kirsebær Lertøj Læder

Massimago Marchesa Valpolicella DOC "Duca Fedele" - ØKO

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
240,00 kr. InStock
Massimago MariaBella Valpolicella Ripasso - ØKO
Rating_Spritnyt_Points Rating_Spritnyt_Stars
Massimago MariaBella Valpolicella Ripasso - ØKO
Anis Øko Kirsebær Lertøj Læder

Massimago MariaBella Valpolicella Ripasso - ØKO

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
340,00 kr. InStock
Massimago Amarone della Valpolicella DOCG "Conte Gastone" - ØKO
Massimago Amarone della Valpolicella DOCG
Anis Øko Kirsebær Lertøj Læder

Massimago Amarone della Valpolicella DOCG "Conte Gastone" - ØKO

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
645,00 kr. InStock
4 ud af 4 produkter

En rød druesort, der oprindeligt stammer fra Norditalien, primært Veneto-regionen. Den spiller en afgørende rolle i produktionen af flere berømte italienske vine, såsom Valpolicella, Amarone og Bardolino. Her er nogle nøgletræk ved Rondinella-druen:

Rondinella-druen er kendt for at give vine en let og frugtagtig smagsprofil, der ofte inkluderer noter af røde bær som kirsebær og hindbær samt subtile krydrede undertoner.

Druerne modnes relativt sent og høstes normalt i september eller oktober. Den sene høst giver druerne mulighed for at udvikle komplekse smagsstoffer og aromaer.

I mange tilfælde bruges Rondinella i blanding med andre lokale druesorter som Corvina og Molinara for at opnå en afbalanceret smagsprofil. Corvina er især vigtig i Valpolicella-vine, hvor Rondinella tilfører frugtighed og struktur til blandingen.

I produktionen af Amarone-vine udsættes Rondinella-druerne for en tørringsproces, hvor de taber en del af deres væske og koncentrerer smagen. Dette bidrager til Amarones karakteristiske fyldige og koncentrerede smag.

Rondinella-druen er et vigtigt element i den italienske vinverden og spiller en væsentlig rolle i at skabe nogle af landets mest elskede vine.

Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.