Smagekasse: Vincent Couche
Vincent Couche er blandt de førende biodynamikere i Champagne. Og så laver han søreme også vin i Bourgogne. Slet ikke tosset.
Det er vine med nerve og sjæl. De holder sig ikke tilbage og det skal man nok heller ikke, hvis man vil have fingrene i nogle af dem.
(Hvis du vil høre lidt om Vincent Couche, så lyt til Vin for Begynderes afsnit om Chablis - ca. 28 minutter inde i podcasten - klik her for lyt)
Vores mest hypede producent laver vin i både Champagne og Bourgogne. WOW!
Mens vi venter på at få endnu flere vine hjem fra Vincent Couche, har vi her samlet de første 3, vi fik på hylderne,
Kassen indeholder disse 3 vine:
Mød dem, der har lavet din vin
I vinverdens krydsfelt mellem traditioner og innovation er Vincent Couche i dag ubetinget en af de toneførende, spændende og mere markante biodynamiske producenter i Champagne-regionen, og hans ukrænkelige engagement i bæredygtig og naturlig vinproduktion, har simpelthen skabt en ny standard for miljøbevidst champagneproduktion og terroir-tro vine, som andre nu kan forsøge at leve op til. Hvis vin fra Champagne overhovedet kan blive bedre, er der en stor chance for, den kommer fra netop dette vinhus, og vi er selvfølgelig her hos Husted en del af den begejstrede skare, der hvert år forventningsfuldt og med stor spænding ser frem til, hvor højt Vincent Couche nu har sat baren. Og så laver han også vin i Bourgogne!